15. prosince 2024 – Duo Milski – Zámeček Staré Ždánice

Duo Milski – Koncert klasické hudby pro klavír a housle – Zažijte večer s vynikajícími hudebníky – Duo Milski, které tvoří klavírista Jakub Milski a houslistka Simona Milski. Koncert se uskuteční v komorním a domácím prostředí hudebního salónu ždánického zámečku pro omezený počet 40 osob. Duo Milski zahraje výběr skladeb klasické hudby. Během přestávek na občerstvení bude i příležitost k osobnímu setkání a rozhovoru. Večerem provede majitel zámečku Nathaniel Filip de Aras.

Vstupenky zakoupíte ZDE

Simona Milski je absolventkou Konzevatoře Brno v oboru hra na housle pod vedením prof. Jiřího Novotného. V současné době se věnuje hudebnímu vzdělávání dětí všech věkových kategorií a hraje na akustické i elektrické housle na různých společenských akcích. Kromě houslí hraje také na ukulele a zpívá.

Jakub Milski je klavírista a varhaník, který pravidelně hraje na mších, svatbách, křtinách i dalších událostech. V současné době studuje varhany na Konzervatoři Pardubice ve třídě prof. Aleše Bárty a hudební kulturu na Univerzitě Hradec Králové.

Dress code: Smart Casual – ležérní elegance, Business – semiformální (Prosíme dámy, aby nenosily lodičky s vysokým podpatkem, které nesvědčí dřevěné podlaze). Program potrvá přibližně 120 minut.

Comments are closed.